TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 24. 01. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Edeltraude

Sebekoučink

Váš nezaplacený cyklus byl automaticky zrušen dne 12. 9. 2019. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 2475
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133287.34 km
Kolo: 66129.30 km
Cvičení: 5531 h 55 min

Edeltraude

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

1. týden - týden plný emocí, pocitů, radostí a neřestí

09. 03. 2012

Mám za sebou první týden 2. cyklu. Výsledek? 1,4 kg pryč a dokonce s nimi i 3 cm v pase. Moc mě to nepřekvapuje, když člověk nastoupí tvrdě, tak jsou úbytky rychlé, ale teď se musím snažit, aby mi to vydrželo, protože občas to trochu pokulhávalo. 

Ale je tolik věcí, které mě namotivovaly a nabudily, že se s vámi o ně chci o podělit. Nejvíc energie jsem měla v těch krásných slunečných dnech. A doufám, že sníh, co se na chvíli zdržel, byl skutečně tím posledním a teď už budeme jenom sílit z jarní žluté energie. Chtělo se mi v ty dny dělat strašně moc věcí. Znovu jsem nalezla zálibu ve své vášni - tanci. Protančila jsem skutečně doslova a do písmene několik dní. Tak si říkám, jestli na tom ještě nemá zásluhu nový muž v mém životě, kterého jsem v pondělí potkala a strávila s ním úžasné chvíle. Takže mám novou motivaci :-) Nic není samozřejmě ještě jisté, ale čas všechno ukáže. 

Začala jsem také posilovat a trénovat na rotopedu na vyjížďky na kole, které hodlám s blížícím se teplíčkem realizovat. 

Ale teď k těm neřestem. Co si budeme nalhávat, ne jednou mě postihly ty zpropadené chutě a pocity, když vás honí mlsná. Podlehla jsem, o to více jsem si pak naložila pohybu, ale stejně. Zjistila jsem, že když se ráno nerozjedu správně, tedy vyvážená snídaně, dopolední svačinka atd., že to pak končí bledě. 

Jak se proti tomu bráníte vy? Nějaké tipy a triky? 

...sladké chutě na jazyku, 

nesmím myslet na paniku.

Hudbu pouštím,

tančím houštím,

a zbavuji se zlozvyků...

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

09. 03. 2012 23:01
Krásně napsaný :-) Jo sluníčko a láska - to jsou mocné čarodějky.....
09. 03. 2012 22:19
Jů a básnička k tomu :-) moc pěkné. Chuť na sladké - buď vydržet první záchvat, protože po nějaké době to začne slábnout, nebo si dám kávičku, popřípadě se čtverečkem hořké vysokoprocentní čokolády, nebo trošku tvarohu s nakrájeným pomerančem. A jednou mne zachránil jogurt se lžičkou light džemu. Hlavní věc je pořádně jíst a nedopustit, abys dostala hlad. Pak je napůl vyhráno. - tolik moje zkušenosti (zatím pouze šestitýdenní)
09. 03. 2012 21:03
Já měla v těch slunečných dnech stejný pocit,spousta energie mě také dobíjela,a nakopla abych se držela.Začala jsem první cyklus tak se musím držet abych vydržela.Zatím to šlo ,dnes mi končí dovolená měl jsem čas se zorjentovat v tabulkách ,ale budu se muset naučit plánovat jídlo den předem,aby bylo možné dodržet složení T,S,B.
09. 03. 2012 20:55
Hezky jsi to napsala. Jsi úspěšná a budeš i dál, protože víš proč, Jen tak dál.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři